Saskia Willockx

ACT therapeut en zielscoach - 20 jaar ervaring

Leven

Ik worstel en kom boven
Het leven biedt me vele kansen om meer bewust te worden van mezelf en mijn ware essentie. Vaak zijn die ervaringen leuk en soms zijn het pittige uitdagingen.

Inmiddels ben ik 58 en na 42 jaar (zelf)onderzoek kan ik de wijsheid zien in al mijn ervaringen. Mijn ziel heeft een intens verlangen om innerlijke wijsheid, kracht en rijpheid te ontwikkelen.

Gaandeweg leer ik met steeds meer mildheid en compassie naar mezelf en mijn levensweg te kijken. Het vrede hebben met mezelf blijkt een belangrijk aspect te zijn van een gelukkig leven dat me voldoening geeft.

Na heel wat omzwervingen binnen de spiritualiteit heb ik ook daarin mijn weg gevonden. Tegenwoordig zijn Een Cursus in Wonderen, de Michael Teachings en ACT (Acceptatie en Commitment Therapie) grote bronnen van inspiratie voor me waar ik in leven en werken veel aan heb.

Werken

Healer Heal Thyself First
Van jongs af aan voelde ik een diep verlangen om dienstbaar te zijn aan het welzijn van anderen.

Tijdens mijn tienerjaren wilde ik arts worden, want zo zou ik veel voor anderen kunnen betekenen dacht ik. Aanvankelijk was ik dan ook teleurgesteld dat ik keer op keer werd uitgeloot voor de studie geneeskunde. Later kon ik zien dat die weg niet bij me paste.

Door mijn eigen zoektocht naar gezondheid en heelwording was ik inmiddels in het complementaire circuit terecht gekomen, kreeg ik sessies en volgde ik opleidingen.

In die tijd ontdekte ik mijn talenten als healer, mijn compassie en mijn heldere gaven.

Sinds de jaren ’90 heb ik een praktijk en begeleid ik ieder die op een holistische manier wil kijken naar welzijn en zingeving.

“overstijgend – lichtheid – humor”

 

Missie

Ik begeleid je naar meer verbinding met je essentie

Als ACT-therapeut en zielscoach help ik je hoofd, hart en ziel optimaal te laten samenwerken. Denken, voelen en intuïtie komen op één lijn. Hierdoor leef je vanuit zelfkennis en compassie en ervaar je authentieke kracht en een comfortabele flow.

De weg die ik zelf heb afgelegd maakt me, samen met alle opleidingen die ik heb gevolgd, deskundig en vol van inspiratie.

 

Visie

Als ziel en persoonlijkheid samenwerken ervaar je authentieke kracht

Het ego is je pijnlichaam, de verzameling van al je angsten, onverwerkte ervaringen, belemmerende overtuigingen en emoties. Door de emotionele en lichamelijke pijn die je ervaart wordt duidelijk waar je nog kunt helen als je daar voor kiest.

Je ego transformeert dan in je ware persoonlijkheid, die graag en moeiteloos samenwerkt met je ziel.

 

Mijn stijl

Ik stem me af op wat jij nodig hebt om oude patronen te doorbreken en echt verder te komen. Daardoor is ieder begeleidingstraject uniek. Mijn stijl van werken is een combinatie van concreet, doelgericht, intuïtief en geïnspireerd. Ik combineer Oosterse en Westerse kennis en wijsheid.

Ik werk vanuit compassie en zal je stimuleren je ware kracht en talenten aan te spreken.

Ik sta voor praktische, bekrachtigende spiritualiteit, vrij van oordeel en dogma. Het doel van mijn begeleiding zal altijd zijn om je te helpen jouw eigen verbinding met je innerlijke hulpbronnen te versterken zodat je onafhankelijk en vol zelfvertrouwen weer verder kunt.

De weg naar concrete resultaten is echter niet een rechte lijn omdat deze mede bepaald wordt door de keuzes van je ziel en je bereidheid je actief in te zetten met wat ik je aanreik.

Omdat de natuur een mooie spiegel en krachtige katalysator kan zijn voor ons groei- en helingsproces, bied ik de sessies ook aan tijdens wandelcoaching.

Mocht je het leuk vinden om meer te weten over wie ik ben op zielsniveau, kijk dan naar deze informatie die gechanneld is door Shepherd Hoodwin, een gerenommeerd en gespecialiseerd Michael channel:

Michael Soul Reading Chart

Gechanneld door Shepherd Hoodwin

 • Soul age and role: 2nd level Old Server in 13th cycle
 • Essence Twin: Sage, discarnate
 • Casting: Warrior, King, Artisan
 • Task Companion: Priest, discarnate
 • Male / Female Energy ratio: 41 / 59
 • Goal: Acceptance
 • Attitude: Spiritualist
 • Mode: Passion
 • Centering: Moving Part of Emotional Center
 • Chief Obstacle: Self-Deprecation
 • Needs: Adventure, Security, Freedom

Life Task and Four Pillars

Gechanneld door Shepherd Hoodwin
True Work: Working with others to shape their lives to be more in accordance with essence; exploring with them what they carry that does not align with essence, and why they are attracted to it.

True Study: The workings of the human brain.

Life Task: To teach the joys of everyday life to those who are encumbered with excessive goal orientation.

True Play: Movement with laughter.

True Rest: Energy work, meditative movement such as Qi Gong, dance studies.