Saskia Willockx

zielscoach & healer - 20 jaar ervaring

Werken

Ik worstel en kom boven
Het leven heeft me altijd vele kansen geboden om meer bewust te worden van mezelf en mijn ware essentie. Soms waren die ervaringen erg leuk, zoals het contact met dolfijnen en walvissen, de stilte in de natuur. Ook prachtige ervaringen door het mediteren, mantra zingen, samen dansen. Daardoor kwam ik dieper in contact met mijn ziel en mijn spirit.

Het leven bood me ook moeilijke, pijnlijke lessen: een traumatische jeugd, seksueel misbruik, burn-out, ernstig nekletsel en een levensbedreigende ziekte, het is allemaal voorbij gekomen.

Inmiddels ben ik 58 en na 42 jaar (zelf)onderzoek sta ik steviger in mijn schoenen dan ooit tevoren. Ik kan de wijsheid zien in al mijn ervaringen. Vroeger dacht ik soms “misschien doe ik iets fout dat mij dit allemaal overkomt”. Nu weet ik dat het niet gaat over schuld en boete, wel over het intens verlangen van mijn ziel om innerlijke wijsheid, kracht en rijpheid te ontwikkelen.

Werken

Healer Heal Thyself First
Van jongs af aan voelde ik een diep verlangen om dienstbaar te zijn aan het welzijn van anderen.

Tijdens mijn tienerjaren wilde ik arts worden, want zo zou ik veel voor anderen kunnen betekenen dacht ik. Aanvankelijk was ik dan ook teleurgesteld dat ik keer op keer werd uitgeloot voor de studie geneeskunde. Later kon ik zien dat die weg niet bij me paste.

Door mijn eigen zoektocht naar gezondheid en heelwording was ik inmiddels in het complementaire circuit terecht gekomen, kreeg ik sessies en volgde ik opleidingen.

In die tijd ontdekte ik mijn talenten als healer, mijn compassie en mijn heldere gaven.

Sinds de jaren ’90 heb ik een praktijk en begeleid ik ieder die op een holistische manier wil kijken naar welzijn en zingeving.

Gaandeweg leerde ik met steeds meer mildheid en compassie naar mezelf en mijn levensweg te kijken. Het vrede hebben met mezelf blijkt een belangrijk aspect te zijn van een gelukkig leven dat me voldoening geeft.

Na heel wat omzwervingen binnen de spiritualiteit, o.a. via het Boeddhisme, Advaita en Vipassana meditatie, heb ik ook daarin mijn weg gevonden. Tegenwoordig zijn Een Cursus in Wonderen en de Michael Teachings grote bronnen van inspiratie voor me waar ik in leven en werk veel aan heb.

Wat ik geleerd heb deel ik graag met anderen. Ik werk met veel passie en bezieling en het is mijn missie om mensen meer in contact te brengen met hun authentieke kracht en ware essentie. Mijn kracht ligt in het faciliteren van diepgaande transformatie en heling.

 

“Saskia heeft het vermogen je in een diep contact met je eigen ziel te brengen”

Missie

Ik begeleid je naar meer verbinding met je essentie

Als zielscoach help ik je hoofd en hart te verbinden, denken en voelen op één lijn te krijgen, je persoonlijkheid en je ziel met elkaar te laten samenwerken. Hierdoor leef je vanuit authentieke kracht en in een comfortabele flow.

De weg die ik zelf heb afgelegd maakt me, samen met alle opleidingen die ik heb gevolgd, deskundig en vol van inspiratie.

 

Visie

Als ziel en persoonlijkheid samenwerken ervaar je authentieke kracht

Het ego is niet de vijand die verslagen moet worden. Het ego is je pijnlichaam, de verzameling van al je angsten, onverwerkte ervaringen en emoties. Door de emotionele en/of lichamelijke pijn die je ervaart wordt duidelijk waar je nog kunt helen als je daar voor kiest.

Je ego transformeert dan in je ware persoonlijkheid, die graag en moeiteloos samenwerkt met je ziel.

 

Mijn stijl

Ik stem me af op wat jij nodig hebt om oude patronen te doorbreken en echt verder te komen. Daardoor is ieder begeleidingstraject uniek. Mijn stijl van werken is een combinatie van concreet, doelgericht, intuïtief en geïnspireerd. Ik combineer Oosterse en Westerse kennis en wijsheid.

Ik werk vanuit compassie en zal je stimuleren je ware kracht en talenten aan te spreken.

Spiritualiteit zoals ik die integreer in mijn werk is allesbehalve vaag. Ik sta voor praktische, bekrachtigende spiritualiteit, vrij van oordeel en dogma. Het doel van mijn begeleiding zal altijd zijn om je te helpen jouw eigen verbinding met je ziel en de Bron te versterken.

De weg naar concrete resultaten is echter niet een rechte lijn omdat deze mede bepaald wordt door de keuzen van je ziel en je bereidheid je open te stellen voor diepere lagen in jezelf.

Omdat de natuur een mooie spiegel en krachtige katalysator kan zijn voor ons groei- en helingsproces, bied ik de sessies ook aan tijdens wandelcoaching.

Michael Soul Reading Chart

Gechanneld door Shepherd Hoodwin

 • Soul age and role: 2nd level Old Server in 13th cycle
 • Essence Twin: Sage, discarnate
 • Casting: Warrior, King, Artisan
 • Task Companion: Priest, discarnate
 • Male / Female Energy ratio: 41 / 59
 • Goal: Acceptance
 • Attitude: Spiritualist
 • Mode: Passion
 • Centering: Moving Part of Emotional Center
 • Chief Obstacle: Self-Deprecation
 • Needs: Adventure, Security, Freedom

Life Task and Four Pillars

Gechanneld door Shepherd Hoodwin
True Work: Working with others to shape their lives to be more in accordance with essence; exploring with them what they carry that does not align with essence, and why they are attracted to it.

True Study: The workings of the human brain.

Life Task: To teach the joys of everyday life to those who are encumbered with excessive goal orientation.

True Play: Movement with laughter.

True Rest: Energy work, meditative movement such as Qi Gong, dance studies.

De paarse lotusbloem

Als logo heb ik de paarse lotus met het gouden hart gekozen. Deze heeft meerdere betekenissen:

Vanuit de modder (aardse problemen) groeit de lotusbloem uit tot een open bloeiende bloem, symbool van zuiverheid

De lotusbloem is ook het symbool van het kruinchakra, je verbinding met het hogere

 

 

 

error: Content is protected !!