Saskia Willockx

ACT therapeut en zielscoach - 20 jaar ervaring
 

Leven

Ik worstel en kom boven

Het leven biedt me vele kansen om meer bewustzijn te ontwikkelen. Hierdoor leer ik met steeds meer mildheid en compassie naar mezelf en mijn levensweg te kijken. Dit geeft me rust, acceptatie en voldoening. Inmiddels de 50 ruim gepasseerd kan ik de wijsheid zien in al mijn ervaringen.

Na heel wat omzwervingen binnen de spiritualiteit heb ik ook daarin mijn weg gevonden. Tegenwoordig zijn Een Cursus in Wonderen, de Michael Teachings en ACT (Acceptatie en Commitment Therapie) grote bronnen van inspiratie voor me waar ik in leven en werken veel aan heb.  

Werken

Healer Heal Thyself First

Van jongs af aan voelde ik een diep verlangen om dienstbaar te zijn aan het welzijn van anderen. Tijdens mijn tienerjaren wilde ik arts worden, want zo zou ik veel voor anderen kunnen betekenen dacht ik. Aanvankelijk was ik dan ook teleurgesteld dat ik keer op keer werd uitgeloot voor de studie geneeskunde. Later kon ik zien dat die weg niet bij me paste.

Door mijn eigen zoektocht naar inzichten, gezondheid en heelwording kreeg ik sessies en volgde ik opleidingen, zowel regulier als complementair.

Sinds de jaren ’90 heb ik een praktijk en begeleid ik ieder die op een holistische manier wil kijken naar welzijn en zingeving.

Mijn stijl

Ieder begeleidingstraject is maatwerk en daardoor uniek. Mijn stijl van werken is een combinatie van concreet, doelgericht en intuïtief. Ik combineer Oosterse en Westerse kennis en wijsheid.

Ik werk vanuit compassie en zal je stimuleren je ware kracht en talenten aan te spreken.

Het doel van mijn begeleiding zal altijd zijn om je te helpen jouw eigen verbinding met je innerlijke hulpbronnen te versterken zodat je onafhankelijk en vol zelfvertrouwen weer verder kunt.

De weg naar concrete resultaten is echter niet een rechte lijn omdat deze mede bepaald wordt door de keuzes van je ziel en je bereidheid je actief in te zetten met wat ik je aanreik.

Omdat de natuur een mooie spiegel en krachtige katalysator kan zijn voor ons groei- en helingsproces, bied ik de sessies ook aan tijdens wandelcoaching.

error: Content is protected !!